conocimiento-peligroso

Què és Antítesi?

Antítesi, acció escrita és la continuació del que era Antítesi, la revista del Telèfon Roig.

Aquesta revista va ser publicada l’hivern del 2013 amb la voluntat de poder exposar en paper i de forma gratuïta alguns dels temes que durant anys hem estat treballant al Telèfon Roig. Vam publicar 300 exemplars del número 0 i vam fer unes quantes activitats relacionades amb la revista a diferents espais de la ciutat de Barcelona. Al cap d’un any, ens vam trobar amb la dificultat d’aconseguir el temps necessari i el finançament suficient perquè pogués sortir el següent número amb garanties. Vist això, i amb uns quants articles nous esperant per sortir en el número següent, vam decidir dedicar els esforços en un nou bloc. Les ganes de seguir amb el projecte de la publicació escrita en paper encara hi són, però durant un temps ens dedicarem a la difusió dels continguts a través del web.

En aquesta ocasió hem canviat el subtítol del que era Antítesi perquè no volem que sigui només la revista del col·lectiu i perquè, així, visualitzem un nou projecte amb la mateixa línia que ja estàvem treballant.

Antítesi, acció escrita posa l’èmfasi en la difusió dels continguts a través de les xarxes socials d’Internet.

Vist i revist que el núvol arriba a molta gent i que ens ofereix un ampli ventall d’eines per tractar i exposar coses, antitesienxarxa.org és un bloc de transmissió, d’aprenentatge, de reflexió i d’intercanvi de continguts crítics i altersistema a Internet.

Antítesi, acció escrita

És Antítesi perquè portem la contrària, des d’una perspectiva dialèctica i constructiva cap a un món més just i comunitari.

És Acció perquè no només vivim en el món de les idees i del pensament racional: vivim en l’acció i en l’emoció de la vida quotidiana i amb l’acció pels canvis col·lectius i des de la radicalitat.

És Escrita perquè l’escriptura és l’eina que utilitzem en aquesta ocasió, una eina que ens agrada molt, que ens estimem i que ens serveix per deixar fotografiada aquesta realitat tan difícil de transformar.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *